Lisanslı ve Geniş Yetkili Aracı Kurum - Lisans No: G-039 (398)
Pay Piyasası

MERKO Hisse - Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

G. Değişim %
En Yüksek -
En Düşük -
Toplam İşlem Hacmi -

MERKO Hisse Grafiği

Açılış 16.10
Kapanış 16.10
Yüzde 6.52
Yüksek 17.25
Düşük 16.10
Fark -1.04
İşlem Hacmi 23,211,193
İşlem Adedi 1,375,125
Ağırlıklı Ort.
Son Güncelleme: - - 15 dk. gecikmeli verilerdir.
İşlem koşulları, fiyat ve grafik verileri farklılık gösterebilir, işlem platformu verilerini baz alınız.
(Feragat - İşlem Koşulları)

MERKO Hisse Yorum Analiz Araştırma

Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MERKO) - GCM Yatırım Araştırma&Analiz departmanının Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MERKO) yatırım aracına özel teknik analiz, temel analiz, rapor ve hisse yorumlarına web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

MERKO Hisse - Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Merko Gıda, meyve ve sebzelerin gıda endüstrisi için ham madde haline getirilmek üzere işlenmesi faaliyetinde bulunan Türkiye merkezli bir şirkettir.

Domates salçası üretimi, aynı zamanda küp domatesin de ambalajlandığı Türkiye'deki Tepecik ve Sultaniye fabrikalarında gerçekleştirilmektedir.

Dondurulmuş gıda ürünleri arasında fasulye, brokoli, kabak, bezelye, pırasa, soğan, biber, ıspanak, domates, çilek, erik, portakal parçaları, kayısı, kiraz ve böğürtlen bulunmaktadır.

Merko Gıda, Borsa İstanbul’da BIST SINAİ / BIST ANA / BIST TÜM-100 / BIST BURSA / BIST KOBI SANAYİ / BIST GIDA, İÇECEK endekslerine dahildir. Borsa İstanbul’da “MERKO” kodu ile işlem görmektedir.

ÜCRETSİZ DENEME HESABI İLE RİSK ALMADAN DENEMEYE BAŞLAYIN!
Denemeye başla butonuna tıklayarak GCM'den elektronik ileti almayı, kullanım koşullarını, kişisel verilerin işlenmesine ilişkin aydınlatma metni ve izin formu'nu kabul ediyorum.
Yardıma mı ihtiyacınız var? Müşteri temsilcimize merhaba deyin!
Web sitemizi ziyaret eden kullanıcılara mümkün olan en iyi yatırım deneyimini sunabilmek için çerezler (cookieler) kullanmaktayız. Çerez politikalarımızın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.